Балдырлар негізіндегі өнім Көп бағыттағы емдік-профилактикалық әсері бар 100% табиғи биоөнім ББҚ және дәрілік құрал болып табылмайды

өндіру технологиясы

водоросли_специалистЛаминарин Сердцевит А өнімін дайындау үшін қолданылатын өндіру технологиясы

Теңіз балдырларынан жасалған өнімдерді өндіру туралы айтқан кезде, балдырдың ақуызымен байланысты және сақтау мен жылумен өңдеуде төзімді йодтың бөлігі адам ағзасында нашар сіңірілетіндігінен бастау қажет. Бұл бірінші кезекте адам ағзасының асқазан-ішек жолында күйіс қайтаратын жануарлардың қарнындағыдай тиісті ферменттер мен осы ферменттерді бөлетін микроағзалардың болмауымен түсіндіріледі.

Өнімнің биорегуляторлы белсенділігін күшейту және адам ағзасына жағымды ықпал ету үшін Ламинарин Сердцевит А-ға С дәрумені (аскорбин қышқылы) қосылған.

isoӨндіріс МЕМСТ Р ИСО 22000:2007 (ISO 22000:2005) мен МЕМСТ Р ИСО 9001-2008 (ISO 9001:2008) сапа менеджменті жүйесінің талаптарына сәйкес сертификатталған

Біздің гель тәрізді өнімдерді өндірудің инновациялық технологиямыз балдырладың жасушыларын бөлуге көмектеседі, сол арқылы өңделмеген шикізатқа қатысты тағамдық заттардың (соның ішінде ЙОД пен альгинаттардың) биоқолжетімділігі 15 %-дан 99%-ға дейін артады.

Өнімнің құрамында химиялық қоспалары, ГМА, консерванттар мен бояғыштар түбегейлі жоқ. Адам ағзасында теңіз балдырының жасуша қабырғасын бөлуге қабілетті ферменттер болмағандықтан, ламинарияның биологиялық белсенді заттарын деградацияламай, жасуша қабырғасын ашудың айрықша, төменгі температуралы, вакуумды технология қолданылады. Басқа өндірушілер қолданатын басқа әдістер қорытпауға дейінгі ағзаның аллергиялық реакцияларына немесе АІЖ шырышты қабығының тітіркенуі мен іштің өтуіне әкеледі. Сондықтан көптеген құнды компоненттер қарапайым коммерциялық ұнтақтар мен балдырлардан жасалған құрамдарда сіңірілмейді.

Қолданылатын альтернативті технология құнды нутриенттерді деградацияламай, пайдалы заттардың барлық кешенін сақтай отырып, олардың биоқолжетімділігін қамтамасыз етеді.

Өндіруші компаниялар технологияларымен жасалған өнімді жұқалап ұсақтаудың айрықша технологияларын қолданудың арқасында өнім визуалды біртекті құрамға ие.

 

Тапсырыс беру